Farmand Fox

Her er lidt billeder af den kommende farmand Fox og hvordan Louise beskriver Fox.

Shaggy Toller's Red Moon Rocky alias Fox

Fox er altid glad og fuld af energi, selv om at han bliver 9 år til februar så kan det bestemt ikke mærkes på ham. Han er altid klar på leg eller arbejde og gør alt med en enorm glæde og overskud.

Fox er en hanhund med stor selvtillid hvilket gør at han altid har klaret sig rigtig godt når han bliver introduseret til noget nyt. Vi har blandt andet, trænet spor arbejde en overgang og det var noget han fandt meget spændende og selv om han blev korrigeret eller tabte sporet søgte han det selv op og fortsatte som intet var hent.

Han er meget vedholdende i hans arbejde på jagt hvor han både er blevet brugt til at drive med, men han også har apporteret en god del ænder, fasaner, harer mm. og lige en enkelt gås eller to.

Som familiehund er Fox fantastisk, man mærker ham næsten ikke i huset men han er altid tæt på. Mens vores piger har været så små at de har lagt på gulvet og leget ligger han sig sådan at han altid kan passe på dem. Og får de sig møvet over til ham lader han dem røre, kramme osv. når han synes at det er ved at blive for meget rejser han sig op og går sin vej uden nogen form for drama.
En utrolig harmonisk og velafbalceret hanhund 😀

Nyeste kommentarer

07.10 | 07:01

Hej, Vi er et par, der endelig har fået hjem, med have og plads til en dejlig...

25.09 | 09:47

Hej Jeg er interreseret i at køb en tævehvalp og kan se at i forventer et k...

24.07 | 12:03

Hej Jeg er interreseret i en tævehvalp og jeg kan se at i firventer et kuld i...

22.04 | 09:38

Hej Hej Min familie og jeg har i en del tid gerne ville have en toller og ...