Cera & Santos - Bella & Dylan

Bella og Dylan

Bella er desværre gået tom😮

Bella og Dylan har den sidste lille uges tid været sammen, og har parret.

Nu venter vi spændt på og det bærer frugt.

Cera & Santos

Santos i flot position. Shaggy Tollers Fantastic Falcon (Santos)

Cera er med hvalpe, der var 6 - 7 små bobler da vi var til scanning torsdag d. 17/10. Vi forventer derfor små røde uldtotter omkring 11 - 17 november. 😀

I dag fredag d. 13. september er Cera parret med Santos

Valget er faldet på Santos, fordi han matcher Cera rigtig godt, især hvad angår det udstillingsmæssige, drivet han ligger for dagen i arbejdet og hans dejlige sind.

Andet:

DKK int. Udstilling Ålborg juni 2006 1. pr. 2. vinder – DKK int. Udstilling Herning november 2006 1 pr. 2. vinder – Sponsorudstilling Aars oktober 2007 1 pr. ikke placeret. Bestået brugsprøve november 2006. Santos er en rigtig dejlig familiehund, der fungerer rigtig godt i det daglige. Vi har gennem årene gået til jagttræning i Tollerklubbens kreds Midt/Vest. Han fungerer godt blandt andre hunde og mennesker.

Vi håber der kommer dejlige små uldtotter omkring d. 15/11🙂

I skrivende stund har vi et par forespørgelser ude på parring med Cera.

Det er ikke så ligetil at spå om hvem det ender med, for der er desværre nogle hanner der skal til diverse prøver her i efteråret og derved ikke skal forstyrres på koncentrationen af en parring midt i det hele.

Og så er der desværre ikke så mange hanner på hanhundelisten der matcher Cera, da vi meget gerne vil bruge en han der er bl.a er PRA clear, og som også har et sind der kan ligge en dæmper på evt. hvalpe, da Cera jo er kendt for at være en "smule" nem at få op i både 6. og 7. gear. Så vi må se hvad det ender med......måske vi skal til det store udland for at finde en han.....men håber der findes en løsning her i landet.

Bella & Dylan

Da Dylan var på "parrings- udstationering" i foråret var det som om han og Bella var mere tiltrukket af hinanden. Derfor har vi valgt at Dylan skal være far til Bella's sidste kuld.

Det er to hunde der komplementere hinanden godt, både udseendesmæssigt og arbejdsmæssigt. Så venter mig meget af evt. hvalpe både indenfor lydighed, jagt og udstilling.

Så nu håber vi parringen bærer frugt.....altså når hende Bella engang går i løbetid.

Hvalpeplaner 2013

Cera er desværre ikke med hvalpe, så må skuffe Jer der står på venteliste med at der ikke bliver små røde uldtotter til sommerferien. Vi er utrolig kede af at det ikke lykkedes denne gang, men håber at det så lykkes næste gang.

Bella skal parres til efteråret og have sit andet og sidste kuld om alt går vel.

Så er Cera og Dylan forhåbentlig igang med hvalpekuld, blev parret idag d. 19/3 og 21/3. Så om alt går vel skulle der gerne komme små "røde uldtotter" til pinse.

Så er Cera endelig i løbetid igen......længe ventet, så afventer progestereon svar fra dyrlægen om hvor langt Cera er i løbetiden.........NU håber vi ikke hun har taget fusen på os igen som sidste forår.

Bella er også i løbetid......men alt efter om Cera er klar til parring eller ej får Bella evt. lov at vente til efteråret med parring.....det må de nærmeste dage vise🙂

Nyeste kommentarer

07.10 | 07:01

Hej, Vi er et par, der endelig har fået hjem, med have og plads til en dejlig...

25.09 | 09:47

Hej Jeg er interreseret i at køb en tævehvalp og kan se at i forventer et k...

24.07 | 12:03

Hej Jeg er interreseret i en tævehvalp og jeg kan se at i firventer et kuld i...

22.04 | 09:38

Hej Hej Min familie og jeg har i en del tid gerne ville have en toller og ...