Nyheder 2010

Livets gang i 2010

December 2010

20/12
NU er det næste jul !! og Janni er endelig færdig med uddannelsen. Det er bare gået rigtig godt med eksamen og års-karakterene er heller ik så tossede så imorgen skal vi på travetur i Horsdalen og bare nyde sne og hinanden.

November 2010
Nu er der rigtig kul på mors uddannelse, der er kun 1½ måned tilbage så bliver der forhåbentlig mere tid til træningen med Bella.

Vi har været til funktionsbeskrivelse i Sverige, det gik myket bra, pånær vandgangen.......uhhhhha det er koldt, heldigvis havde vi Bella med som måtte være stand-in og i vandet et par gange, dejligt hun er så rolig og veltilpasses med vand🤩

Oktober 2010

HURRA HURRA !! Idag er det Rafiki's fødselsdag. Også du er nu rundet de 3 år....som tiden dog går. Du er og bliver den bedste af de bedste.....vores DEJLIG dreng😘

TILLYKKE Bella med de 3 år på bagen......godt mor snart er færdig med at læse, så vi kan komme "ordentlig" igang med træningen igen.

September 2010

Cera er kommet på aspirant-holdet, og klarer sig oki...men man kan godt mærke hun er lidt teenage-agtig. Rafiki er nu begyndt på B-holdet, han har fået lov til at blive opgraderet pga. sin iver for søge-felt, og fordi de begge "kedede sig" lidt...eller ihvertfald skete for lidt for Rafiki. Så nu er han godt træt når træningen er overstået og "daser" resten af dagen....men finder man hans rem er han klar igen......den hund er næsten aldrig i ro.


August 2010

6. august
STORT TILLYKKE til Cera med det 1. år.....din lille bandit,
herfra skal også sendes et stort tillykke til dine søskende, håber vi kan få tid til at komme på visit i Sverige🙂 

Den sidste del af ferien nydes hjemme, med små ture ud af huset. Vi har været et par dage i det sønderjyske for at give børnene lidt indsigt i hvor laaaang jylland faktisk er. Turen bød på besøg i Dybbøl, Gråsten hvor vi fik et glimt af de royale og vagtskiftet, et smut over grænsen, Frøslev lejren, Tønder, Møgeltønder, Højer sluser, Rømø og Ribe inden vi vendte næsen hjemad igen så jeg kunne få tjekket op på armen og heldigvis på gipsen af igen. Så nu står den på optræning de næste 1 - 2 måneder.

Juli 2010
Endelig sommerferie, tid til afslapning og nyde børn og hunde. Første gang Cera skulle med på camping, så vi var lidt spændt på hvordan det skulle gå. Første ferie-stop var ved Limfjorden i Hvalpsund. En stille og rolig plads....lidt for stille for vores smag, men vi fik en dejlig plads med udsigt over fjorden, hvilket gav en smule hyleri fra Rafiki. Ved siden af os lå et ældre ægtepar som blev fuldstændig forelsket i Rafiki og nær havde adopteret ham...
Bella er jo vores vagthund, opmærksom og altid et øje åben for fremmede der kommer for tæt på. Cera havde lidt svært ved at stå i løbelinen, hun blev konstant filtret ind og var noget ulykkelig over at hun ikke bare kunne suse afsted. Se den ferie gik jo helt godt både for børn, voksne og hunde.
Efter 1 dag hjemme tog vi til  Aalborg for at se Tall Ship Races, det var igen i år en vidunderlig oplevelse - en dejlig stemning på havnen og en masse smukke gamle skibe at se på. Ungerne ville gerne se skibene på Nr. sundby siden, så vi hoppede på en shuttle-båd. Da vi lagde til kaj sprang Niclas af og susede hen af kajen...tja mig bagefter, men selvom jeg er gammel sejlerpige er jeg ikke så sikker på landgang mere. Jeg fik ikke ordentlig fodfæste og for ikke at lande med hovedet først tog jeg fra med armene !! Knæk og bræk, venstre albue brækkede og et ledbånd i skulderen hænger i en tynd tråd. Så dagen endte på skadestuen, hvor armen blev lagt i gips og skrammer på den anden arm, knæ og skinneben blev tjekket.
Trods gips og øm forslået krop drog vi afsted til Hals Strand Camping om lørdagen - det er et vidunderligt sted ud til det dejligste Kattegat, med skøn strand, en masse aktivitet for ungerne så vi to "gamle" kunne få slappet lidt af. Her var alle 3 hunde ved at være så camping-vante at der ikke kom mange bjæf fra dem, og de dasede og nød det dejlige vejr og en dukkert af og til. Men Cera er nu kanp så stor en vandhund som Bella og Rafiki....🙃 hvis vi slap Rafiki's svømmeline ville han sikkert ende i Sverige😀

Juni 2010
24/6 Afsted vi drog til Herning, glædede os til at se Cera's opdrættere igen og farmand Nalle. Selvom det var første gang vi skulle udstille indendørs tog både Bella og Cera det pænt. Men hold op der er mange hunde i ringen samtidig.
Bella fik good, dommeren kunne ik så godt li' hendes hængende maveskind😥 og JUBI Cera fik very good😀, så både vi og opdrættere var vældig tilfreds. Nu har Cera også fået lidt mere sul på kroppen, og en fin dejlig pels og blevet mere tryg ved udstillingslinen.

Træningen forløber planmæssigt -  Cera er meget lydig og kontaktsøgende..meeen lidt lømmel (teenager) er der i hende, eller skal Rafiki nok få hende med i en masse sjov og ballade.
Rafiki er ved at falde til ro på træningsbanen i Støvring, men er der bare et strejf af løbetid i nærheden er han ustyrlig. Bella er gået fra kosten og det kan efterhånden ses på maveskindet der hænger en smule nu, så den står på svømmeture i Øster Hornum sø...endnu kun korte ture da vandet ikke er så lunt endnu.

Maj 2010 
Der er ikke så meget nyt under solen....som jo ikke rigtig er her alligevel🙃 Meeeen lidt sker der da her.
16 maj var vi til udstilling i Aalborg. Bella klarede det som vanligt godt med very good, Rafiki var lidt ude af kurs den dag men fik da good.  Cera tja det var første gang hun skulle udstilles. Hun har den senere tid været meget kræsen og nægtet at spise, så hun var ret mager - det viste bedømmelsen så også. Det blev til et sufficient, så hjem og på "fede-kur" Cera.

April 2010
Så gik der kuk i træningsplanerne....det er ikke let når der er 3 hunde der skal afsted på samme tid og 2 forskellige steder.. Så nu må vi ty til træning i både Nibe, Års og Støvring forskellige dage ud over hele ugen. Kunne godt ønske der var flere timer i et døgn 🙃
Bella startede løbetid d. 26/3 og nu er Cera også igang.... STAKKELS Rafiki. Heldigvis er løbegårdene blevet lavet færdig så vi er sikre på der ikke sker uheld.

Ringtræningen er vi så småt begyndt på. Første udstilling i år bliver 16/5 i Aalborg hvor alle 3 skal med. Senere bliver det kun tøserne der skal afsted i Herning, hvor vi forhåbentlig skal træffe Cera's søskende, mor og far + opdrættere igen.  

Marts 2010
Cera og Rafiki
træner stadig i ridehallen i Nibe, så det er ikke så meget de får ud af det andet end socialisering. Bella er i trænings-pause da hallen vi trænede i braste sammen, så nu venter vi på træningsbanerne i Års ryddes for sne og is.

Februar 2010 
 
Nu er træningen startet for alle 3 hunde, Bella skulle egentlig være begyndt på C-holdet men pga. omlægning til søndagstræning må det udskydes en tid, så mor og Bella hyggetræner iøjeblikket i en varm hal i Års pga. for meget sne, og så må vi se om mors hæl holder til det.

Rafiki & Cera træner i ridehallen i Nibe, og når der ikke lige trænes går de tit ombord i diverse pære fra hestene...håber altså snart der kan blive tøvejr så vi kan komme på græs igen. Der er vild jubel på Cera's hold...der er endnu en Toller-tæve-hvalp, det er lidt underligt at se men det er som om de 2 tæver godt ved de er af samme race, og de hygger sig meget sammen.

Vi kom desværre ikke til hvalpetræf i Sverige da Cera ikke er over 120-dages-rabiesvaccinations grænsen endnu, men I kan kigge et smut forbi Canagolds hjemmeside hvis I har lyst at se Cera's søskende boltre sig i svensk sne.
forhåbentlig kommer fotografen snart på banen igen, så I kan nyde vores dejlige hunde.

Januar 2010

Så er der taget hul på et helt nyt år, alle hunde trives og har det godt....så nu venter vi på at  det snedækkede landskab kan skrumpe lidt, så trænings-arealerne i henholdsvis Nibe & Års igen kan indtages....det hårdt for både dyr og os at trave i ½ -1 m sne...så træningen er meget alternativ tilrettelagt indendørs. Så det er især kontakt-træning den står på for tiden.

Nyeste kommentarer

07.10 | 07:01

Hej, Vi er et par, der endelig har fået hjem, med have og plads til en dejlig...

25.09 | 09:47

Hej Jeg er interreseret i at køb en tævehvalp og kan se at i forventer et k...

24.07 | 12:03

Hej Jeg er interreseret i en tævehvalp og jeg kan se at i firventer et kuld i...

22.04 | 09:38

Hej Hej Min familie og jeg har i en del tid gerne ville have en toller og ...