Min historie ifølge "madmor" :)

fra fødsel til "hjemsendelse"

Den 12/10 2007 blev jeg født...herligt at komme til verden. Tænk sig vi er allerede afsat alle sammen, men vi ved endnu ikke hos hvem vi skal leve efter 8  ugers tryghed i mor Sida's og Gretes hjem.  
Jeg fik besøg af min nye familie efter 3½ uge....de var helt overvældet af alle de dejlige hvalpe, og jeg tror det var godt at de ikke selv ku få lov at vælge mig,  efter 7 uger skulle vi alle testes, min nye familie var på besøg 2 dage før "den store test" og der var det næsten afgjort at jeg skulle til Himmerland,  hvilket testen også bestemte. Dejligt for her er der frit udsyn/løb over marker, skov og enge og de elsker mig enormt meget alle sammen, selv Mini, Puk & Maxi husets 3 katte.
Her på siden kan I følge min videre færden i mit aktive "TOLLER" liv🙃

Knuz Rafiki + madmor

Rafiki & Maxi....vi kan sagtens enes :)

Aiiii hvor jeg vokser og oplever

Nu er jeg hos min nye familie....heldigvis holder de forlænget weekend / ferie så jeg rigtig kan falde til i de nye omgivelser...jeg pev kun lidt da vi kørte fra mor.....men helt glemt hende har jeg vist ikke....så er det godt at madmor er så meget hjemme, vi hygger og nusser...og er begyndt at træne  sit, plads, søgning af guffere og indkald. Har taget fusen på  mor et par gange ved at stikke af ud over marken, men når guffer-posen kommer frem ska jeg nok være der.

Julen blev holdt ved mormor & morfar i Nørresundby, rigtig hyggeligt med alle de søde mennesker der gerne ville klappe og gå tur med mig, men også meget trættende....så resten af julen brugte vi hjemme og hyggede og trænede....😉

Nytåret....mors og fars skræk.....meeen det tog jeg da i stiv arm, ingen problemer der.....men dagen efter var det Niclas's 6 års fødselsdag og der kom mange gæster....så de første par dage i det nye 2008 sov og dasede jeg....det er lidt hårdt at holde sig vågen ,når man som jeg er så nysgerrig at jeg nødigt vil gå glip af alt det spændende når der er besøg udefra. Var til dyrlægen d. 4 januar...ingen problemer med ham Kenneth  han var nu meget sød 😀

Her d. 13 januar begyndte far og jeg så på hvalpe-træning i Nibe....sjovt at møde nye & anderledes  hunde + ejere.
Det går rigtig godt...meeeeen kan godt blive lidt kedeligt i længden. Så kom Grete , Emilie & mor Sida på besøg midt i januar...det var en dejlig oplevelse...rart at se og lege med dem igen.
Endelig....søndag d. 10 februar.....4 måneder.(næsten)..HURRA, vi skal til hvalpe-træf hos Grete...og alle mine søskende kommer (pånær Kida, der er flyttet til Sverige)...sikke vi hyggede, legede og sloges...skal godt nok love for at Soffy er en bestemt søster, ligesom mor.
Håbet er lysegrønt som denne tekse....far og jeg er nu også begyndt at træne i Toller-Nord....tror det bliver godt for både far og især mig...her skal vi træne lydighed og jagt, hvilket far glæder sig meget til...han tror vist jeg er super-jagt-hund i en alder af bare 18 uger, men bare vent jeg skal nok komme efter det.

man kommer ik sovende til sucess !

DCH prøve, udstilling sol og sommer (ferie)

🙂  Så fik hende mor endelig igen lidt tid til at skrive om hva vi render og foretager os....
Vi (Poul & Rafiki) var til prøve i DCH Nibe torsdag d. 19/6, sikke en ventetid, for Rafi var 3. sidst udaf en flok på 15 hunde, og det satte sine spor....Men det blev en 4. plads og det synes mor også var FINT når man tager i betragtning at jeg var den yngste hund 🙂 Havde jeg dog bare ikke fjollet sådan da vi gik i line så hvae jeg sikkert endt øverst på skamlen *gg*🤭  Nåh men nu træner vi videre hen imod DM som er weekenden d. 5 - 7/9 i Horsens...så må vi se om teenagerbøllen her er kommet på bedre tanker 🤔

Forresten så var vi ring-skue og hehe her fik jeg en 1 -1 plads, se det var begge mine "forældre" stolte af .....meen jeg må tilstå at Bella gjorde det rigtig godt selv om det kun blev til en 2. præmiering.....for hun har ALDRIG været til ring-træning så én dag slår hun sikkert mig😮

Ellers  får vi tiden til at gå med at lege med Niclas, træning og hygge så det driver af os....og så er vi jo begge i lømmel-alderen hvilket er ved at tage pippet fra vores mad-mor..... meeen hun har alligevel det sidste ord (endnu)

Rafiki til skue

Sommerferie 2008

Se under Bella, for vi var på ferie sammen 😀

Så skal der knokles igen....

Endelig er ferien overstået....og der er igen struktur på dagligdagen....på torsdag starter far & jeg igen ved DCH i Nibe og nu skal jeg bare vise alle de andre hvad jeg har lært og øvet hele ferien......fredag skal vi forhåbentligt til DM træning igen....ellers må far & jeg en tur ned til mor Sida og træne.....for det DM program skal bare sidde perfekt...så mor bliver rigtig stolt af mig....har bare stadig lidt svært ved ikke at blive for opkørt og ivrig.... men jeg er jo også kulret for tiden med alt det testoteron der suser rundt i min krop....af og til tror mine mennesker at hjernen er stået af.....men når de så begynder at komandere rundt med mig gør jeg jo som de siger....så helt hjerne-kvæstet er jeg da ikke.

Nyeste kommentarer

07.10 | 07:01

Hej, Vi er et par, der endelig har fået hjem, med have og plads til en dejlig...

25.09 | 09:47

Hej Jeg er interreseret i at køb en tævehvalp og kan se at i forventer et k...

24.07 | 12:03

Hej Jeg er interreseret i en tævehvalp og jeg kan se at i firventer et kuld i...

22.04 | 09:38

Hej Hej Min familie og jeg har i en del tid gerne ville have en toller og ...