Standardside

Seléné måtte gennem en masse prøvelser, vaccinationen tålte hun ikke så var meget svag i dagene derefter. Efter nytår valgte vi sammen med familien at tage hende tilbage.....derefter er gået måneder hvor hun har "haltet bagefter" resten af kuldet.....hun er betydelig mindre men er dog altid glad og villig til leg. Efter sommerferien 2012 er det som om hun er livet en del op....hun kommer nu med på flere udflugter og deltager på lige fod som resten af vores hunde. En tur i havet eller søen gør hende godt. Hun er vores lille charmetrold som glad møder nye mennesker.....bare de ikke er for mange der vil kæle og klappe på samme tid.

 

Seléné er d. 30/8 2013 rejst til den evige hundehimmel.

De mange anfald, indenfor de sidste uger, tærrede på den lille krop, og hun blev mere og mere fjern i både blik, samværet med os og de tre store hunde, som ikke kunne aflæse hendes kropssprog mere, hvilket gav en masse konflikter i med de store hunde, og Seléné blev meget meget træt.

Derfor valgte vi i samråd med vores dyrlæge at nu skulle Seléné have fred.

R.I.P Seléné, du savnes ufatteligt meget. Sov sødt lille prinsesse ❤

| Svar

Nyeste kommentarer

07.10 | 07:01

Hej,

Vi er et par, der endelig har fået hjem, med have og plads til en dejlig toller (som vi helt har forelsket os i). Vi er meget interesserede i en hvalp ☺️

25.09 | 09:47

Hej Jeg er interreseret i at køb en tævehvalp og kan se at i forventer et kuld i november 2022. Jeg har en 9årig tollertæve så jeg ønsker en lillesøster til.

24.07 | 12:03

Hej Jeg er interreseret i en tævehvalp og jeg kan se at i firventer et kuld i november.Håber det er muligt at reservere. Jeg har en tollertæve på 8år

22.04 | 09:38

Hej Hej
Min familie og jeg har i en del tid gerne ville have en toller og vi undrede os i stadig har en hvalp til næste kuld?😅😊
Det ville hjælpe os en hel del, da vi er faldet pladask for racen🙏🏼
Mvh.
Emilia og familien😄