Standardside

Seléné måtte gennem en masse prøvelser, vaccinationen tålte hun ikke så var meget svag i dagene derefter. Efter nytår valgte vi sammen med familien at tage hende tilbage.....derefter er gået måneder hvor hun har "haltet bagefter" resten af kuldet.....hun er betydelig mindre men er dog altid glad og villig til leg. Efter sommerferien 2012 er det som om hun er livet en del op....hun kommer nu med på flere udflugter og deltager på lige fod som resten af vores hunde. En tur i havet eller søen gør hende godt. Hun er vores lille charmetrold som glad møder nye mennesker.....bare de ikke er for mange der vil kæle og klappe på samme tid.

 

Seléné er d. 30/8 2013 rejst til den evige hundehimmel.

De mange anfald, indenfor de sidste uger, tærrede på den lille krop, og hun blev mere og mere fjern i både blik, samværet med os og de tre store hunde, som ikke kunne aflæse hendes kropssprog mere, hvilket gav en masse konflikter i med de store hunde, og Seléné blev meget meget træt.

Derfor valgte vi i samråd med vores dyrlæge at nu skulle Seléné have fred.

R.I.P Seléné, du savnes ufatteligt meget. Sov sødt lille prinsesse ❤

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 22:22

Hej - skøn, informativ og dejlig "glad" side I har jer!
Jeg er bare nysgerrig og vil gerne vide hvad en Toller-hvalp koster?
med venlig hilsen og god weekend

...
25.09 | 12:32

Hej er der noget nyt om hvalpene?
Mvh. Caroline

...
15.09 | 09:08

Hej, er det muligt at blive skrevet på jeres hvalpeliste? Vi er et par der begge er vokset op med hunde - og drømmer nu om vores egen.

Vh.

...
20.08 | 12:32

Hej
har i stadig hvalpe til salg? har haft hund igennem de sidste 20 år og de sidste 3 år 2 hunde. Vi har desværre lige aflivet den ene pga. sygdom.

...
Du kan lide denne side