Cera's hvalpekuld 2

VI VENTER HVALPE

Så er det ganske sandt !!

Cera blev scannet fredag d. 19/12. Der er ihvertfald 6 - 7 små hvalpe i mavsen på Cera.

Vi glæder os meget til de ser dagens lys og venter os rigtig meget af de kommende hvalpe.

Er du interesseret i en hvalp af disse 2 altid intens arbejdende forældre og er du klar på en hvalp med godt drive så giv os et ring.🙂 Kom gerne på besøg inden for en hunde/hvalpe snak.

Læææænge planlagt kuld, håber det lykkes

Cera & Fox har nu haft stævnemøde....10/11 og 11/11.....så nu må vi vente i spænding til der er gået tæt på 28 dage inden vi skal til scanning og se om der er små vapser på vej til januar 2015

Fox, som er den kommende far til Cera's (forhåbentligt) kommende hvalpe

Cera & Fox

Mandag 10/11 2014

Så skete der endelig noget........i dag er pro målingen på Cera endelig tæt på ægløsning. 6.0

Da jeg kom hjem var både Bella, Rafiki og Cazzi HELT vilde med Cera. Og hvad gjorde hun......stilte sig i position, lagde halen til side og lod de andre hunde forsøge at parre hende. Greb knoglen og lavede aftale med Louise om at det vist hellere måtte være i dag. Hurtig kontakt med dyrlægen.....Go for it.🙂

 

Søndag d. 9/11 2014

VENTER OG VENTER OG VENTER STADIG 🤨

Cera har nu været til progestreon målinger. De første 2 gange, efter dag 12 & 14, ligger hun stadig KUN på 0,8.......men i fredag var hun begyndt at stige.....nu 1,71.

Mandag d. 10/11 skal vi have lavet en ny måling og celletjek, så håber vi at der kun er få dage tilbage inden Cera & Fox skal parres 🤔

 

Torsdag d. 23/10

Cera er i løbetid🙂 Der er planlagt parring med et pragt eksemplar af en hanhund. Hvis denne parring lykkes skal de gerne se dagens lys i uge 2/3 2015. Parringen giver hvalpe der er PRA fri og gode gener iht. AD/HD. Gode jagtinstinkter, pæne udstillings resultater, harmoniske og glade hunde. 

Nu venter vi på hvad progesteron målingen og cellesvabet siger, og så håber vi på vellykkede parringer mellem Cera & Fox.

Er man interesseret kan man ringe/skrive til os for at komme på hvalpelisten.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 09:08

Hej, er det muligt at blive skrevet på jeres hvalpeliste? Vi er et par der begge er vokset op med hunde - og drømmer nu om vores egen.

Vh.

...
20.08 | 12:32

Hej
har i stadig hvalpe til salg? har haft hund igennem de sidste 20 år og de sidste 3 år 2 hunde. Vi har desværre lige aflivet den ene pga. sygdom.

...
12.07 | 14:12

Hejsa vi er en familie på 4 . Vi har 2 voksne børn hvor af kun den yngste på 19 år bor hjemme endnu. Vi har haft 2 labrador da min mand Hans går på jagt.

...
01.07 | 19:33

Hej igen
Vi har tænkt på at få hund igen, nu hvor vi stopper på job her til august, men vi kan sagtens vente til efter nytår eller forår med ny hund, (tæver)

...
Du kan lide denne side